Dobrodošli u Hotel Harmony!

Hotel je otvoren u proljeće 2018. Elegancija, sofisticiranost i udobnost glavna su obilježja njegovog dizajna. Hotel Harmony **** je mali porodicni hotel smješten u Petrovcu. Hotel je udaljen 150m od plaže Petrovac, a 300m od jedne od najljepših plaža na Jadranu, plaže Lucice.

Usluge i ponuda

Hotel Harmony pruža kvalitetnu uslugu i raznoliku ponudu.
Hotel ima 27 modernih smještajnih jedinica od čega:
– Apartmani 7 jedinica,
– Standardne dvokrevetne sobe s pogledom na planinu 8 jedinica,
– Standardne dvokrevetne sobe s pogledom na bazen 12 jedinica.

Topla i ugodna atmosfera

Topla i gostoljubiva atmosfera, opušteni ambijent uz svaku vrstu udobnosti i u kombinaciji s gostoprimstvu i profesionalnošću osoblja, jedna su od glavnih karakteristika koje čine boravak u hotelu Harmony jedinstvenim.
Wi-Fi je dostupan u cijelom hotelu kao i parkiralište ispred hotela. Hotel Harmony ima zatvoreni restoran s terasom gdje se poslužuje buffet doručak.
Tokom dana i veceri možete probati domaće i međunarodne specijalitete koje je pripremio naš kuvar.
Ostavite svakodnevni svijet iza sebe i krenite na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

APARTMANI

Sve smještajne jedinice imaju balkon, klima uređaj, SMART TV, mini bar, sef, čajnik. Moderno opremljene kupatila sa peskirima I svom potrebnom kozmetikom.

RESTORAN

Hotel takođe nudi à la carte restoran s bogatom ponudom mediteranskih jela, radnim vremenom od 14h do 23h.

BAZEN

U periodu od 10:00 do 19:00 h gostima je dostupan otvoreni bazen. Bazen je opremljen peskirima, ležaljkama i suncobranima.

DESTINACIJA

Petrovac je udaljen 28km od Tivta, 12km od Budve, 38km od Podgorice i 20km od Bara.

Hotel HARMONY

Hotel Harmony nalazi se u Petrovcu, izgrađen 2018. godine.

Radno vrijeme hotela 00-24h, u svakom trenutku naše ljubazno osoblje je na raspolaganju za sve potrebne informacije ili pomoć.

Dolazak nakon 14h, odjava do 10h ujutro.

PROČITAJ VIŠE

Destinacija

Petrovac je udaljen 28km od Tivta, 12km od Budve, 38km od Podgorice i 20km od Bara.

Ima dvije plaže: glavnu plažu poznatu pod nazivom Petrovacka plaza, duzine 800 metara, i plažu Lučice, duzine 200 m, udaljena 500 m jugoistočno od centra grada. Otprilike 100 m zapadno od obale nalaze se dva ostrva, “Katič” i “Sveta Neđelja”, koji su popularna gradska atrakcija. Osim toga, sjeverozapadno od Petrovca, nalazi se mala marina i dvorac “Kastio”.

PROČITAJ VIŠE

AERDORDOM PODGORICA

45 KM

NajvećI aerodrom u Crnoj Gori nalazi se oko 45 km sjeveroistočno od Petrovca, a do njega se može doći za svega 40 minuta preko tunela "Sozine". Nacionalna aviokompanija „Montenegro Airlines“ nudi letove za Beograd, Beč, Zurich, Frankfurt, Ljubljanu, Rim i Pariz, I preko niskobudzetnih aviokompanija povezana je s Berlinom, Münchenom, Briselom, Londonom, Stokholmom, Moskvom, Milanom i Kijevom.

AERDORDOM TIVAT

28 KM

Aerodrom Tivat, sjeverozapadno od Petrovca, udaljen je samo 28 km i u glavnoj sezoni se uglavnom koristi za charter letove. Tokom cijele godine crnogorski avioprevoznik „Montenegro Airlines“ i srpski avioprevoznik „Air Serbia“ povezuju Tivat i Beograd sa mnogim evropskim i svjetskim destinacijama.

AERDORDOM DUBROVNIK

82 KM

Aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj udaljen je 82 km sjeverozapadno od Petrovca i nema većeg evropskog grada koji nije povezan s njim preko niskobudzetnih letova